FAQ

Welke maatregelen neemt B&B Bariseele voor COVID-19?

  • We zijn momenteel gesloten volgens de instructies van onze regering, zodat u en onze familie in goede gezondheid kunnen blijven. De heropeningsdatum is 4 mei.
  • Alle reserveringen die in die periode zijn gemaakt, ontvangen een cadeaubon, zodat we u een andere keer kunnen verwelkomen. U kunt op onze website op een standaardtarief omboeken op basis van beschikbaarheid.
  • Het ontbijt wordt ook tijdens het weekend geserveerd in uw suite / appartement. Elke unit heeft een kitchenette, zodat u in een ontspannen modus kunt genieten van uw verblijf
  • De gehele B&B wordt schoongemaakt volgens de instructies van onze gezondheidsafdeling
  • Snel in- en uitchecken is mogelijk op aanvraag. Een code van de voordeur kan vooraf worden gegeven. We hebben alleen uw paspoort- en creditcardgegevens nodig (kunnen op een foto staan ​​en worden na uw verblijf verwijderd)
  • Veel restaurants in Brugge hebben een afhaalservice en een supermarkt (7/7) bevindt zich om de hoek. Alle keukengereedschappen staan ​​in elke unit tot uw beschikking.

Zijn jullie in het centrum gelegen?

Ja, in een rustige buurt van het oude stadscentrum op enkele minuten wandelen van de Markt.

Hoe bezoek ik de stad?

Te voet : In 30 min wandel je van noord naar zuid.  We verhuren fietsen in de zomer om de omgeving (Brugse ommeland en de kust) te verkennen

Hebben jullie een bar of restaurant?

Onze Suites hebben een lederen salon om te genieten van een drankje uit de minibar.  Het ontbijt wordt opgediend in de kamer tijdens de weekdagen, en bij ons thuis tijdens het w-end

We hebben ook een gezellig salon in het hotel Fevery waar we drankjes serveren (8u-21u)

Tom’s Diner, Cezar, Pigeon House, Spinola, Forestiere, Pieter Pourbus zijn gezellige en lekkere restaurants op wandelafstand van de B&B. Tijdens het weekend is het aanbevolen om te reserveren.

Vlissinghe, Terrastje en de Reisduif zijn lokale pubs, welke je bereikt in 2 minuten

Check in / out ?

Check in : de kamers zijn vanaf 14u beschikbaar. Graag voor 18u aankomen en ons 48u vooraf verwittigen met uw aankomstuur.

Check out : voor 11u. U kunt de bagage gratis bij ons achterlaten.

Zijn honden toegelaten ?

Neen, helaas vragen wij u om de hond thuis te laten. Wij kunnen u een goed hondenpension net buiten de stad aanbevelen.

Is er wifi ?

Ja, zowel op de kamers als beneden in het salon is er snel en gratis wifi.

Zijn families met kinderen welkom ?

Onze B&B verwelkomt enkel volwassenen

Is er gratis koffie en thé op de kamers?

U kan altijd genieten van een drankje op de kamer.   We hebben kopjes, schotels, bestek in de kamer aanwezig voor uw comfort

Wat is een ECO B&B?

We zijn net als ieder andere B&B met comfortabele kamers, lekker warm water en een goed verwarmings systeem. Het enige verschil ligt hem in de methodes om energie, water en afval te beperken zonder aan comfort te moeten inboeten. We volgen de standaard van de Groene Sleutel.

Komen we het centrum in met de auto?

Ja! U kunt tot vlak voor de deur met de auto komen. Opgelet het is overal betalend parkeren (7/7 en van 9u tot 20u). We hebben een beveiligde privé parking met een beperkt aantal plaatsen. Boek daarom tijdig een plaats.

Als alternatief is er de openbare parking aan het station vanwaar je met de bus of taxi tot bij het hotel komt.

How geraak ik tot bij de B&B

ROUTE met auto

E19/17 BREDA - ANTWERPEN, doorrijden tot GENT dan E40 GENT - OOSTENDE, Uitrit 8 Brugge.

Ga rechtdoor richting Brugge voorbij de verkeerslichten en 5 tunnels. Na de 5e tunnel en de spoorwegbrug neemt u onmiddellijk rechts de uitrit N351 - Brugge Az St Jan. Ga voorbij een kruispunt met 2 paar lichten. Het volgende kruispunt (Bloedput) gaat u LINKSAF (niet in de tunnel rijden!).

Ga voorbij 3 verkeerslichten. Na de 3e lichten houdt u rechts en voegt u in op de BUS rijstrook.

Na 600m gaat u rechtsaf in de ''Walweinstraat'. Ga rechtdoor tot aan het water. Hier rechtsaf. Na 300m opnieuw rechtsaf in de 'Annuntiatenstraat'. Nu 2e straat links 'Baliestraat'. Rij rond de St.Gilliskerk en u ziet het hotel links liggen.

Parkeren:

In heel de Brugse binnenstad is het betalend parkeren met een max. van 4 uur parkeren van maandag tot en met zondag van 9 tot 20 uur. Voor uw comfort kan u van onze privaat garage/parking gebruik maken.  Indien u van dit voordeel gebruik wenst te maken, gelieve ons vooraf te verwittigen.  Bij aankomst best 10ct in de parkeerautomaat steken, wat u 30 minuten parkeertijd geeft om in te checken en de bagage in de kamer te brengen.

ROUTE met trein

Trein station : BRUGGE (richting Oostende of Knokke/Blankenberge)

*BUS 4 of bus 14 en stap uit bij de 3e halte na de markt (halte 'Gouden Handstraat' op 150 m van hotel). Ga even verder langs de gracht. 1e straat links (St.Gilliskoorstraat) en aan de kerk rechts. Het hotel is even verderop aan uw linkerkant. Tickets voor de bus (firma de Lijn) koopt u best aan de kiosk (best met uw terugrit erbij).  

*TAXI : . Indien u na 19u zou aankomen of voor uw gemak, kunt u ook een taxi nemen aan de voorkant van het station (10-15 euro per rit).  Mocht er geen taxi staan kan u steeds bellen naar Taxi SNEL 050 36.36.49