Bed & Breakfast
Fevery
In Brugge

Geniet van de herfst en winter met speciale promo's vanaf 3 nachten

Van harte welkom in onze ruime suites met een romantische sfeer
in een comfort en luxe B&B met zorg voor het mileu.

Alle Suites zijn uitgerust met privé badkamer en de mogelijkheid tot ontbijt in de kamer en gratis WiFi internet.  Voor een ontspannen verblijf is er onze prive parking en een gezellig salon waar u kunt genieten van een Brugsch Bier.

In de lente, zomer en herfst hebben we nieuwe huurfietsen ter beschikking, en kan u ook uw eigen fietsen meebrengen (garage ter beschikking).   Brugge en ommeland zijn een fietsparadijs.  We tekenden 4 fietslussen in de vorm van een klaverblad rond Brugge.  Veel plezier!

In room ontbijt mogelijk.

Over ons

 
 
 
 

Onze kamers

B&B voor enkel volwassenen met 3 suites met privé badkamer en alle comfort.   

Het ontbijt met gevarieerde streekproducten en chocolade.  Centrale en heel rustige omgeving.  Op wandelafstand van alle attracties.

5 private parkeerplaatsen voor auto, fiets of motor. 

Onze Suites zijn bereikbaar via de private ingang van onze B&B.

Dankzij onze duurzame inspanningen en groene sleutel, zijn ecocheques welkom in onze B&B.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geniet van een romantisch verblijf in brugge

Bariseele is rustig gelegen in een volkse buurt van het Historisch Centrum naast de 14e eeuwse Sint Gilliskerk.   Langs de romantische Reitjes bereikt u na enkele minuten wandelen de Grote Markt, het Chocolade Museum en het Kantcentrum.

 
 
 
 

Goed om te weten

B&B Bariseele is gelegen naast de 14de Eeuwse St. Gillis Kerk

150 m van de Lange Rei

7 minuten van het Chocolade Museum

10 minuten van de Grote Markt

Ruime kamers

Historisch centrum Brugge

Elke dag gratis ontbijt

Quiet area and silenced hours

Juni 2016 via tripadvisor

We verbleven in de kamer met uitzicht voor een hele week. Het is meer een suite, ruime kamer en met een danszaal van een badkamer.... we konden er echt genieten van een zalig warm badje en douche. We sliepen er heel goed, beter dan thuis. Die matrassen zijn van super kwaliteit en het is er heel stil om te slapen. En wat we zeer konden appreciëren waren de goede tips van Benny, welke je ook in de kamer in een boek kon terug vinden. We hebben er enkele restaurantjes in de buurt uitgepikt. We gaan meestal naar zee voor een weekje, maar nu we Bariseele leren kennen hebben komen we hier volgend jaar terug, en nemen gewoon bus en tram naar de zee of Sluis.
Hartelijk dank!

Augustus 2016

De gastvrijheid! De kamer was fantastisch, ruim, schoon en een fijn bed. Benny en Paul zijn onwijs lieve mensen en hebben elke dag een lekker ontbijt voor je klaarstaan en geven veel tips over Brugge.